Termékeink Mi a prebiotikum? Mi a probiotikum? Mi a szinbiotikum? A bélflóra fogalma Megelőzés Elérhetőségek Vásárlási tudnivalók Honlaptérkép
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és őrizze meg egészségét segítségünkkel!

Feliratkozom

 

Máj betegségek

 

A különböző betegségek, azon belül a májbetegek száma is évről évre folyamatosan növekszik. Csak az alkoholos máj megbetegedések is komoly problémát jelentenek, de akkor még nem esett szó a vírusos fertőzésekről - a hepatitis, a gyógyszermellékhatások és a környezeti hatások okozta károsodásokról.

A prebiotikumnak a májra gyakorolt kedvező élettani hatásait számos klinikai vizsgálat igazolta. Az idült májbetegek diétájában az egyik legjobb diétás kiegészítésnek tűnik, mert javítja a máj anyagcsere funkcióját.

A prebiotikum javítja a gyomor- és a belek működését, részben semlegesíti a méreganyagokat a vérben és a belekben. Ezáltal részben átveszi a máj feladatait, csökkentve e létfontosságú szervre háruló feladatokat, így jelentős mértékben javítja annak működési feltételeit és hatékonyságát.

A Gastro-Life Prebiotikum hozzájárulhat a májbetegségek kialakulásának megelőzéséhez, továbbá a már kialakult betegségek esetén is alkalmazható a terápia kiegészítéseként.

Kosár
0 db termék van a kosárban
0 Ft értékben
Megtakarítás kalkulátor

Több darab vásárlása esetén pénzt takaríthat meg! Mennyit?

Kiszámolom

Szakvélemény a prebiotikus termékekről